Ytterligare en tillbyggnad till huset

Nu är det snart två år sedan vår tillbyggnad blev klar, den som var tänkt att ha mycket stora fönster och nästan i praktiken vara ett uterum snarare än en tillbyggnad. Resultatet blev precis vad vi önskade: huset är mycket ljusare nu (okej, kanske inte nu mitt i vintern) och känns mindre trångt. Uterumsmästarna gjorde helt enkelt ett utmärkt jobb och det finns egentligen ingenting att klaga på – tvärtom! Vi funderar faktiskt på om vi inte ska bygga lite till, men då inte en tillbyggnad den här gången, utan en inglasning av verandan. Det kommer knappast att bli någonting som vi kan använda som bostadsyta, utan inglasningen kommer mer tillåta oss att vistas på altanen även när det är kallt eller blåsigt eller regnar.

Hur avancerat vill vi ha det?
Även om vi bestämt oss för att vi ska glasa in altanen så vet vi ännu inte riktigt hur pass avancerat vi ska göra det. En enkel inglasning med billigaste sortens glas, där man definitivt inte kan vistas under vintern, eller lite dyrare glas med bra isolering som gör att det kan användas längre? Vi har lite svårt att bestämma oss där och kanske borde vi helt enkelt ordna med ett gratis hembesök från Uterumsmästarna för att höra vad de tycker skulle passa bäst. Kanske skulle det inte fungera att isolera vår altan på grund av hur den är konstruerad? Det vet vi inte.

Att det är Uterumsmästarna vi ska anlita är en självklarhet, och vi kan verkligen rekommendera dem. Du hittar dem på uterumsmastarna.se och vi gör gärna lite gratis PR för dem. Bemötandet från dem när vi skaffade vår tillbyggnad var helt perfekt, och slutpriset landade ganska långt under vad vi hade räknat med. Förhoppningsvis så blir resultatet det samma när de glasar in vår altan.

No Comments - Leave a comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*