Stora planer…

I takt med att familjen vuxit till sig rejält de senaste åren, och att inkomsterna till hushållet ökat betydligt, har det inneburit två saker här hemma. Ett, vi är i behov av mer utrymme för att vi ska kunna tillgodose allas behov av att kunna ha en stund ifred från den övriga familjen där man bara kan koncentrera sig på sig själv och sitt. Två, med en ökad inkomst har det helt plötsligt gjorts möjligt att ha råd att göra någonting åt det. Vi går inte i planer om att sälja huset och köpa ett nytt, utan snarare göra det som många andra gjort i liknande lägen, nämligen att bygga till på det redan existerande huset.

Vi har funderar mycket på hur vi ska utforma det hela, och efter att vi haft flera olika familjemöten men olika alternativ som vi tittat på så har vi alla kommit fram till att det är en vacker, inglasad tillbyggnad som vi vill ha. Huset är nämligen i övrigt ganska sparsamt utformat när det kommer till fönster och ljusinsläpp och därför tycker vi att det är ett alldeles ypperligt tillfälle att göra något åt det. Vardagsrummet kommer nu istället att bli ett rum till ett av barnen, medan tillbyggnaden kommer att bli nytt vardagsrum och matrum, kombinerat.

Vi har hört mycket gott om Uterumsmästarna och efter att ha surfat runt på deras sida och andra entreprenörer som skulle kunna göra detta åt oss, har vi kommit fram till att det är Uterumsmästarna som är de som har den absolut bästa lösningen på det som vi är ute efter. Att de dessutom har bra erfarenhet från tillbyggnader, framför allt med olika glaslösningar, gör oss än mer säkra på att det är det här företaget som är det rätta för oss när det kommer till att utöka vår boyta betydligt.

No Comments - Leave a comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*