Seglingssäsongen är här!

ÄNTLIGEN så är årets seglingssäsong igång. Det var definitivt inte en dag för tidigt; snarare var det en hel massa dagar för sent. I mitt tycke borde seglingssäsongen räcka året runt! Men det är ju knappast möjligt i Norden och flytta till sydligare land tänker vi inte göra förrän på vår ålders höst. Efter pensioneringen bär det ner till Spanien eller Grekland eller kanske Portugal och då kommer vi att segla av hjärtans lust, året runt. Men kanske är det bra att vi inte kan segla året runt här. Då kanske vi inte skulle uppskatta det lika mycket när det väl är möjligt. Intet är som längtans tider som en svensk diktare en gång skrev. Visst ligger det någonting i det?

Men jag är inte den enda som knappt kunnat bärga mig. Frugan längtar även hon till sommaren och det visade hon inte minst genom att köpa bikini online nyligen, tre stycken närmare bestämt. Jag höll på att svimma när jag såg hur mycket de kostade, men hon förklarade tålmodigt för mig att med tanke på kvaliteten och att det var riktigt exklusiva och lyxiga bikinis det handlade om så var det rena rama fyndet. Jag måste erkänna att jag inte vet så mycket om sådant där, så jag får tro henne på hennes ord. Men det kommer att krävas MÅNGA sol- och seglingsdagar för att priset per användningstillfälle ska bli rimligt, i alla fall enligt min ödmjuka uppfattning.

Så hela familjen längtar nu efter årets första båttur, som kommer att komma mycket snart. Faktum är att det väl varit seglingsläge redan ett par gånger men av någon anledning har vi inte riktigt kommit igång. Det ska det bli ändring på nu och vi ser fram emot en underbar seglingssommar. Och bikinisommar också för den delen. De står ju inte i motsats till varandra.

No Comments - Leave a comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*