Pyret är här!

Jag har inte haft så mycket tid att blogga eftersom vi har fått tillökning i familjen, men nu börjar rutinerna komma igång. Den 24:e augusti var Pyret beräknad, men han väntade till 26:e innan han gjorde entré. Han ja, det är en liten pojke minsann! Vi hade bestämt oss för att inte ta reda på könet, för det är mycket roligare att inte veta. Det blir ju som en överraskning då, och det spelar ju faktiskt ingen roll vad det blir för kön.

Pyret heter nu Billy. Ett lite ovanligt namn tycker vissa, väldigt fint tycker jag och min fru. Min farfar hette faktiskt Billy, så det ligger lite släktarv bakom det också. Jag såg på Solsidan för ett tag sedan och där har Anna som förslag att de ska döpa sin dotter till Billie, med IE på slutet, så om det nu hade blivit en tjej hade hon ju kunnat få heta Billy ändå, fast med IE!

Men namnet var inget vi hade bestämt innan heller, det bara kom skulle man kunna säga. Han såg ut som en liten Billy. Det var faktiskt min fru som kom på det, och jag kunde bara hålla med. Karl Billy Oliver heter han. Karl efter mig, det är mitt andranamn, och Oliver mest för att det är ett fint namn. Vi funderade på Oliver innan det blev Billy, så då fick det hänga med som andranamn. Det blir många namnsdagar, men det gör ju inget!

billy

No Comments - Leave a comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*