Missade min bästa väns bröllop

Superduktiga Lena (Bild lånad från lenalarsson.com)
Superduktiga Lena (Bild lånad från lenalarsson.com)

Vår Billy valde ju att komma till världen två dagar senare än beräknat, och det är faktiskt lite typiskt att han valde just den dagen för det råkade också vara dagen då min bästa vän gifte sig. Jag har känt Jocke sedan vi var barn, och jag hade förstås väldigt gärna varit gäst på hans bröllop. Från början var det tänkt att jag skulle vara toastmaster på festen, men jag fick tyvärr avsäga mig den uppgiften ifall det nu skulle slumpa sig så att jag var upptagen då. Och tur var väl det.

Jag hoppades att Billy skulle komma antingen på beräknat datum eller någon dag innan, för då hade jag i alla fall kunnat smita ifrån en stund och vara med på själva vigseln, men nu blev det inte så och när Jocke sa ja till sin trolovade så satt jag på BB med en väldigt gravid kvinna som skrek åt mig att hämta kexchokladen som jag visst hade råkat glömma hemma när tumultet satt igång. Förutom den incidenten gick det dock ganska smärtfritt, och det fanns inget ställe i världen som jag hellre hade varit på vid den tidpunkten än vid min frus sida när vår älskade son föddes.

Nu har jag i alla fall fått se bilderna från bröllopet, och det verkar som att det var ett väldigt fint sådant. De hade anlitat bröllopsfotografen Lena Larsson och jag måste säga att hon verkligen har lyckats att fånga Jocke och hans numera fru på bild. Och med fånga menar jag då inte bara att de finns på kort utan att det är bilder som verkligen visar vilka personerna är. Det fanns bland annat ett kort där Jocke står och firar med en cigarr efter vigseln, och jag kan riktigt känna hans glädje. Jag önskar att jag hade stått där bredvid honom på bilden, men ibland kommer livet emellan och jag är glad att han fick en så fin dag även om jag inte kunde vara där själv!

No Comments - Leave a comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*