Mina julklappstips

Har du också svårt att komma på vad du ska köpa i julklapp till den som redan har allt? Faktum är att det finns några saker som man aldrig kan få för många av, och som också är användbara i vardagen. Här kommer några sådana tips.

Klämmor
Det finns oändliga användningsmöjligheter för klämmor. Man kan använda klämmor för att försluta brödpåsar eller förpackningar för till exempel grädde och mjölk. Man kan använda klämmor för att hålla ihop strumpor och på så sätt veta vilken strumpa som hör till vilken i byrålådan. Man kan sätta en klämma på en tandkrämstub för att enkelt kunna få ut tandkrämen när den börjar ta slut. Man kan helt enkelt använda klämmor till lite allt möjligt, och man kan aldrig få för många eftersom man använder dem så flitigt att de till slut finns i hela huset men är slut i lådan när man behöver en.

Duschkräm
Alla använder duschkräm, och det är verkligen en förbrukningsvara. Att köpa schampo till någon annan kan vara riskabelt då många använder speciella schampon för att till exempel få mer volym eller mindre mjäll, och en del använder sig av schampo som är speciellt framtaget för att bevara färgen i färgat hår. Duschkräm däremot är inte lika kinkigt, och det finns många fina presentförpackningar med duschkrämer i olika goda dofter.

Presentkort
Presentkort är alltid en räddare i nöden när man inte vet vad man ska köpa. Det ger mottagaren chans att själva välja ut något i butiken. Om det till exempel handlar om en person som läser mycket kan det vara svårt att veta vilka böcker som redan är lästa och vad som faller personen i smaken. Ett presentkort på bokhandeln är då perfekt. Man visar att man har tänkt till och gett personen något som denne tycker om, men man slipper bekymret med att välja själv.

No Comments - Leave a comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*