Funderar på att skaffa stängsel

En sak som vi saknade när Elin var liten var ett staket runt gården. Ett litet barn som springer runt måste man ha koll på, så att det inte springer ut i trafiken eller in på grannens gård, och ett staket hade verkligen underlättat. Vi skaffade dock inget då, och sedan blev Elin så pass stor att vi inte behövde något staket för att hon skulle stanna på tomten. Nu när vi har en till liten så kommer tankarna på staket tillbaka, och även om det dröjer ett tag tills Billy kommer att springa omkring så vet jag av erfarenhet att tiden går snabbare än man tror och rätt som det är står man där och undrar var den tog vägen.

Så nu tänkte jag faktiskt fixa ett staket, innan Billy lär sig att gå, och det lutar åt att det blir ett stängsel. Jag har kollat runt på Sandöporten och de har riktigt snygga grejer. Deras stängsel har dessutom 10 år rostskyddsgaranti, och det är ju en stor fördel om man jämför med ett staket av trä där man regelbundet måste tvätta, skrapa och måla om för att det ska hålla sig snyggt. Sandöporten har stängsel i olika mönsterserier och man har över 200 färger att välja mellan, så det är inga problem att få ett personligt stängsel som matchar huset och gården.

Det vore verkligen skönt att slippa hålla örnkoll på Billy hela tiden. Visst, man måste ändå hålla koll, men med ett stängsel som går runt hela gården (vi har dock inte bestämt om det ska vara grind eller öppet vid infarten) så har man ändå en större säkerhet. Och så är det ju snyggt också. Det är ju som ett trästaket fast snyggare, och med mycket mindre underhåll. Så det lutar som sagt åt att det blir ett stängsel!

No Comments - Leave a comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*