Fixa hollywoodfrisyren

Visst vore det trevligt att vakna upp varje dag till ett team av hårstylister, som får frisyren att se perfekt ut oavsett hårdag. För den som inte heter Beyoncé, Rihanna eller Jennifer Aniston ser verkligheten sällan ut så.

Även om det verkar som att kändisarna på röda mattan alltid har perfekt hår, tar de till många knep för att det ska se ut så. Nu för tiden ser vi sällan någon visa upp sitt naturliga hår, även om de vill få oss att tro det.

Här hjälper vi dig att bena ut knepen för ett vackrare hår, i jakt på den perfekta hollywoodfrisyren. När du fått en bra grund finns det många guider på nätet som hjälper dig till frisyren du önskar.

Naturligt hår
Nyckeln till kändisarnas vackra hår ligger i att det alltid ska se naturligt ut. Trassligt och slitet hår ser inte bra ut (om det inte är inne förstås…). Även i de allra mest spektakulära frisyrerna ska inga spår av hårprodukter synas.

För att håret ska se friskt och fräscht ut gäller det att välja bra produkter när man stylar sitt hår. Schampo och balsam bör väljas efter hårkvalitet. Det finns vårdande schampon för slitet hår, och dessutom finns det schampon som gör håret rakare eller ger det mer volym. Ska man värmestyla sitt hår gäller det att använda en värmeskyddande produkt.

Tjockt hår
Ett tjockt hårsvall är ofta önskvärt på röda mattan. Även den som har tunt hår kan fuska sig till den där böljande frisyren. För att ge håret mer volym kan man använda sig av olika stylingverktyg. Vill man göra det lättare för sig kan man satsa på löshår. Många kändisar använder sig av löshår, men det ser så naturligt ut att vi inte märker det.

Ska man göra håret tjockare eller längre och vill få ett naturligt resultat gäller det att köpa löshår av bra kvalitet. Det kan kosta en slant, men köper man löshår på nätet blir det ofta billigare. Äkta mänskligt hår ger det bästa resultatet, och det kan även stylas mycket mer än konstgjort hår.

No Comments - Leave a comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*