Fira jul i Dalarna

Vi är i full gång med att planera inför julen som kommer och har kommit fram till var vi kommer att hamna den 24 december. Att vi är igång så tidigt med planeringen beror helt enkelt på att man måste vara ute i god tid när man har barn, och en återupptäckt som nybliven pappa är hur viktigt det är att hitta vanor i vardagen, där man är säker på vad det är som kommer att hända och vad resultatet av det blir. Jag har väl aldrig varit en riktigt bra planerande människa, men den delen i mig själv tvingas liksom fram när man, på nytt, har ett livet liv att ta hand om. En bra planering underlättar inte enbart för barnet som lär sig sina vanor, det är också ett nödvändigt verktyg att ta till för oss föräldrar för att få någon ordning alls. Lyckligtvis kan Elin hjälpa till mycket.

Fira jul är alltid lite roligare när man själv har barn. Det är en speciell känsla att se glädjen i ansiktet när de får precis det som de vill ha. Nu är kanske Billy alldeles för liten för att ens minnas hur hans första jul var, men Elin kommer definitivt komma ihåg den. Vi ville göra denna jul lite extra speciell eftersom att det blir Billys första, och därför har vi tänkt att fira den tillsammans med mina föräldrar som bor utan för Leksand i Dalarna. Det är inte det största av hus de har, men lyckligtvis finns det flera fina och bra hotell i Leksand med omnejd.

Det är där vi kommer att slå oss ner under juletiden, för vi har sedan innan bott på ett av hotellen när vi firat jul här för några år sedan. Julen är speciell i Dalarna och det känns på något sätt som det juligaste landskapet i Sverige, med alla traditioner och härliga miljöer. Därför blir det extra kul att ta med både Billy och Elin till detta Mecka i mitten av Sverige, och helt klart kommer vi att få en mycket trevligt högtid!

No Comments - Leave a comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*