Elin ska på läger

Det känns som att det var igår som jag höll Elin i min famn på BB, och nu är hon snart nio år och ska på sitt första läger, och jag står här med lillebror Billy i famnen istället. Jag vet inte om jag har berättat det förut, men min dotter är en hockeyspelare. När hon var sju år fick hon välja en sport att hålla på med, och hon valde hockey. Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite tufft, och hon ser verkligen tuff ut när hon glider omkring på isen med alla sina skydd. Hon är riktigt duktig också!

Nu ska alltså laget på sitt första hockeyläger och Elin är supertaggad. Hon tycker att det ska bli hur roligt som helst. Det känns skönt att hon är så säker i sig själv att hon inte tycker att det är jobbigt att sova borta eller så. Jag minns när jag var i hennes ålder och åkte på skidläger, då var det nära att jag ringde mina föräldrar och bad att bli hämtad mitt i natten. Själva lägret var dock väldigt roligt, det var bara det där med att sova borta som jag inte tyckte om. Jag minns att det var en alldeles speciell känsla att vara på läger. Stämningen i gruppen blev liksom mycket tightare bara av att man var tillsammans på en annan ort, långt från föräldrar och vardag. Det var jättemysigt, och jag kom mycket närmare mina kamrater.

Elin ska på läger i Dalarna, Älvdalens camping, och det verkar vara en riktigt bra anläggning. Jag och frugan får vara hemma och ta hand om Billy, och även om jag kommer att sakna min dotter tokmycket så ska det faktiskt i ärlighetens namn också bli lite skönt att bara ha ett barn att ta hand om i ett par dagar. Det här med att vara tvåbarnspappa är inte helt lätt alla gånger!

No Comments - Leave a comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*