Billy växer så det knakar

Nu är det lite drygt sex veckor sedan Billy föddes och jag börjar landa i papparollen. Jag har visserligen varit pappa åt min dotter Elin i åtta år, men på åtta år hinner man glömma hur det är att ha ett spädbarn. Fast jag måste säga att det ändå har varit lite lättare den här gången. Dels är man mer beredd och dels har jag blivit äldre och ”klokare”. Fast det är inte helt enkelt minsann. Helt beredd kan man nog aldrig bli, för alla barn är ju olika. Elin var till exempel bra på att sova när hon var bebis, men med Billy har det varit ganska mycket sömnbrist.

Det är i alla fall otroligt kul att se hur han utvecklas. Det har hänt mycket sedan han föddes. Elin tycker också att det är roligt att ha en lillebror. Det skiljer ju ganska många år mellan dem, men jag tror ändå att de kan ha mycket utbyte av varandra. Elin vill gärna hjälpa till att ta hand om sin lillebror, och Billy kommer att ha en beskyddande storasyster som kan lära honom saker. Jag längtar efter den dagen då jag kan ta med Billy på hans första tur i segelbåten! Det blir nästa sommar det.

No Comments - Leave a comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*